Schrijf je kosteloos in

Afwisselend werk op maat

Wanneer je ingezet wilt worden voor het stellen van indicaties via wijkverpleegkundige.nl, kun je je middels ons inschrijfformulier aanmelden.

Wij zullen vervolgens spoedig telefonisch contact met je opnemen om verdere details door nemen. Je zit nergens aan vast, en je krijgt de gelegenheid aanvullende vragen te stellen.

Schrijf je direct in

Veelgestelde vragen

Aan welke eisen moet ik voldoen om me als indicatiesteller aan te melden?

Als indicatiesteller moet je in het bezit zijn van een Bachelor Verpleegkunde (HBO niveau 5/6) Tevens moet je een aanvullende cursus indicatiestellen hebben gevolgd.

Zijn er kosten verbonden aan de inschrijving als indicerend wijkverpleegkundige?

Er zijn geen kosten verbonden aan de inschrijving. Mocht dit op termijn veranderen dan word je hierover geïnformeerd. Je zit nergens aan vast.

Wat wordt er van de indicerend wijkverpleegkundige verwacht?

We verwachten dat je bij het aannemen van een indicatievraag binnen 1 werkdag telefonisch contact opneemt met de cliënt. Als je een indicatievraag aanneemt, is het de bedoeling dat je binnen 5 werkdagen na het telefonische contact een huisbezoek aflegt zodat je zo snel mogelijk een indicatie kunt stellen.

Hoe toetsen wij of de cliënt tevreden is over de dienstverlening?

Nadat de indicatie gesteld, is krijgt de cliënt per mail een vragenlijst waarin gevraagd wordt of de cliënt tevreden is over de dienstverlening. De indicatiesteller ontvangt hiervan ook een afschrift.

Hoe ontvang ik aanvragen van indicatieverzoeken?

Als je je ingeschreven hebt als indicatiesteller, ontvang je via de mail aanvragen voor een indicatie. In de mail staat de woonplaats van de client. Als je belangstelling en tijd voor een indicatiestelling hebt kun je op deze mail reageren.

Heeft u een vraag?